SQHA Swedish Quarter Horse Association

 

 

Hej!

Vi är det svenska ungdomslandslaget i Westernridning och skulle vara stolta om just Ni skulle vilja vara vår sponsor!

Framför Svenskarnas stall på Youth World Cup 2010         

Vi verkar inom föreningen SQHA (Swedish Quarter Horse Association). SQHA är en dotterförening till

AQHA (American Quarter Horse Association). Våra föreningar månar om aveln för den Amerikanska

Quarterhästen som är otroligt mångsidig och tävlar i allt från Westernridning, galopp och hoppning. I Sverige och SQHA använder vi den dock mest till Westernridning, och det är just i westernridning som vi i ungdomslaget tävlar.

 

AQHA arrangerar, varje år, stora tävlingar för världens ungdomslandslag. Vart annat år är det Youth World Cup och vart annat år är det European Youth Cup.

Här tävlar ungdomar tillsammans med sitt lag och kämpar för att vinna de prestigefyllda titlarna och medaljerna. Utöver tävlandet så lär de känna ungdomar från andra läder och knyta kontakter från hela världen!

 

Svenska landslagets nästa mål är att åka ner på Youth World Cup i Texas sommaren 2018. Tillsammans åker vi över till USA. På tävlingsplatsen kommer vi få ett lag med hästar som vi under en veckas tid får rida och lära känna. Detta kommer vi göra tillsammans med några av världens främsta tränare inom Westernridning. Vi kommer få glädjen att rida nya hästar och träna för några av världens bästa tränare i olika grenar inom Westernridning. Denna vecka avslutas med tre dagars tävling, där världens bästa ungdomslag koras.

 

Inför denna häftiga resa träffas alla vi ungdomar en gång i månaden i olika delar av landet och tränar tillsammans. Vi utvecklar oss själva och våra hästar samtidigt som vi bygger en fantastisk laganda! Tack vare SQHA har vi fått möjligheten att träna för tränare från både Sverige, Italien och USA. 2017 åkte vi även ner till Frankrike med våra hästar och tävlade European Youth Cup, där vi kom på en ärofylld femte plats.

Med denna stöttning, erfarenhet och alla förberedelser känner vi att vi är redo för att tävla på högsta nivå i USA.

 

 

 

 

Om du vill vara med oss på denna resa och hjälpa oss att ha möjlighet att komma iväg kan du välja på 3 olika sponsorpaket.

Sponsorpaket 1: 1000kr. Du får annons på SQHAs hemsida år 2017

Sponsorpaket 2: 2000kr. Du får paket 1 + annons på vår Roll-Up som vi har med oss på tävlingarna och andra evenemang under 2018.

Sponsorpaket 3: 5000 kr. Du får paket 1 och 2 + gratis entré på SM för Quarter hästar sommaren 2018, där ni också bjuds på VIP-Middag.

Har ni andra önskemål välkomnar vi dem också!

Hör av er till SQHAs Youth Advisor, Josefin Odeberg på telefonnr: 0734282777 eller via Mail: ungdom@sqha.se

 

Tack för att ni hjälper oss att sätta det Svenska Ungdomslandslaget i Westernridning på Världskartan! Hälsningar, SQHAs Ungdomslandslag